ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Dita e Programerëve në M3

Dita e Programerëve në M3

Sot kemi shënuar Ditën e Programerëve e njohur si dita e 256-të e vitit. Nxënësit tanë gjimnazistë kanë biseduar për rolin e programerëve dhe rëndësinë e programimit në kohën moderne. Të udhëzuar nga arsimtarët e TIK, ata sot realizuan detyra kodimi.