ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Të nderuar prindër të nxënësve të klasës 1-8,

Të nderuar prindër të nxënësve të klasës 1-8,

Ju informojmë se ditën e enjte më 19 qershor 2014 përfundon viti shkollor 2013/14 për klasat 1-8, si dhe po në këtë ditë orari i mësimit do të jetë i shkurtuar:
  • për klasat 6-9 mësimi përfundon në ora 11.00
  • për klasat 1-5 mësimi perfundon në ora 12.00
Drejtoria e shkolles ju uron pushime të këndshme!