ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Poli ynë i veriut

Poli ynë i veriut

Sot mësuam për karakteristikat e Arktikut. Derisa po mësonim, ne ndërtuam një shteg dhe një vend për kafshët e këtj rajoni polar.