ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

XIXËLLIMA E ENTUZIAZËM NË SHKOLLËN TONË

XIXËLLIMA E ENTUZIAZËM NË SHKOLLËN TONË

Afrimi i festave të fundvitit ka ngjallur entuziazëm edhe në shkollën tonë. Nxënësit kanë rregulluar bredhin me zbukurime të mrekullueshme. Seç kanë diçka magjike e diçka drithëruese këto festa. Xixëllimat, drita e zbukurime të bëjnë të ndjehesh ndryshe. Bredhi, i vendosur në hapësirën për shumë qëllime, sikur e quajmë ne, çdo çast po na kujton se ky vit është plakur dhe se duhet t’ia lëshojë shpejt vendin vitit të ri.

12. Dhjetor DSC_0002 DSC_0003 DSC_0005 DSC_0007 DSC_0010 DSC_0012 DSC_0013 DSC_0019 DSC_0026 DSC_0039 DSC_0046 DSC_0050