ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër

Ju njoftojmë se të enjten, më 5. 02. 2015 nxënësit e klasave VI-XII e përfundojnë mësimin në ora 12.00 dhe kthehen në shtëpi me transport të shkollës.

Kjo do të ndodhë sepse të njejtën ditë në shkollë nga ora 12.00 do të mbahet një takim me mësimdhënës nga tërë Kosova të organizuar nga ACES (Akademia e Shkollave të Evropes Qëndrore), ku shkolla jonë si pjesëmarrëse në projektet e ACES tri herë radhazi dhe si fituese e çmimeve speciale do të jetë nikoqire e këtij takimi.

Ju faleminderit për mirëkuptim!