ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Të mësohemi si të kursejmë!

Të mësohemi si të kursejmë!

Te klasat e treta prenzent ishte zëvendës drejtori për financa, investime dhe risk (TI) në Trustin Pensional z. Vërshim Hatipi. Z.Hatipi  informoi nxënësit rreth rrjedhës së punës në trustin pensional. Biseda zgjoi interesim te nxënësit dhe bëri që ata të kishin një varg pyetjesh lidhur me këtë profesion. Z.Vërshimi sqaroi informata të shumëta për trustin pensional, moshën e atyre që kanë të drejtë të kursejnë dhe të punojnë si dhe mënyren se si mund të investojnë paratë e tyre në të ardhmen. Gjithashtu, ai shpjegoi edhe procedurën se si mund të regjistrohesh online në web faqen e trustit pensional dhe të shikosh se sa është shuma e kursimeve tua. Klasat e treta falëndërojnë prindin e Rigës, z.Vërshim Hatipi, për kohën e ndarë me ne. IMG_2531 IMG_2533 IMG_2540 IMG_2541 IMG_2542 IMG_2543 IMG_2547 IMG_2550 IMG_2551