ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

ZGJIDHJA E KONFLIKTEVE NË MËS TË BASHKËMOSHATARËVE

ZGJIDHJA E KONFLIKTEVE NË MËS TË BASHKËMOSHATARËVE

Në klasën V-1 e pranishme ishte psikologia Lulëjetë Prekazi. Nxënësit e kësaj klase përmes ligjëratës fillimisht mësuan më shumë për stereotipat gjinore që ekzistojnë në shoqërinë tonë. Ata kuptuan për rendësin e madhe që ka të punuarit dhe të bashkëvepruarit në grup të madh, siç është klasa. Psikologia në fjalë na tregoi se si duhet ta kemi parasysh faktin se si ndihet tjetri gjatë një mosmarrëveshje dhe si ta përdorim teknikën “GIVE” në rast se përfshihemi në konflikt me ndonjë bashkëmoshatar.

Nxënësit shfrytëzuan  rastin që të bëjnë pyetje nga më të ndryshme drejtuar psikologes dhe ajo më shumë dëshirë u përgjigj në secilën pyetje të parashtruar nga nxënësit.

Klasa V-1 së bashku me mësuesen falënderojnë përzemërsisht psikologen Lulëjetë Prekazi për kohën e ndarë me ne.

g1 g2 g3 g4