ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Pranvera erdhi në shkollën tonë

Pranvera erdhi në shkollën tonë

Nuk ka lule më të bukur se buzëqeshja dhe hareja e nxënësve tanë!

Me shumë dashuri, nxënësit e shkollës ”Mileniumi i Tretë“ filluan punimet për zbukurimin e shkollës me rastin e ardhjes së pranverës, stinës më të dashur të tyre. Me fytyra të buzëqeshura dhe plot gëzim i dhanë hijeshinë kësaj stine.

Me duart e tyre të arta ata zbukuran shkollën dhe u argëtuan pa masë gjatë këtij aktiviteti.

IMG_0601 IMG_0791 IMG_5200 IMG_5205 IMG_5213 IMG_5215 IMG_5217 IMG_5220