ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Projekti “Çmimi Akademik i Meritave” ka për qëllim zhvillimin e njohurive të nxënësve për Vendin e Meritave

Projekti “Çmimi Akademik i Meritave” ka për qëllim zhvillimin e njohurive të nxënësve për Vendin e Meritave

Njohin hapat e punës për Çmimin e Meritës dhe Çmimin Nobel.  Nxënësi mëson dhe  dallon për  emërtimet e Çmimeve të Meritës.

Mësojnë për Çmimin Nobel ,  mirënjohje që ju ndahet nga Shoqëria Nobel, shkencëtarëve dhe personave që kontribojnë në shkencë dhe zhvillimin kulturor  të njerzimit.

Nxënësi sintetizon ide dhe fakte  për fillimin  e ndarjes për Çmimin Oskar, si shenjë e nderimit për arritje të veçanta në industrinë e filmit dhe për nominimin e  Filmit “Shok” në edicionin e 88 të çmimeve “Oskar ‘’në vitin 2016.

Andi Bajgora ,njëri nga aktorët në Filmin e Nominuar për ,,Oskar’’ e harmonizoj punën e nxënësve me prezencën e tij dhe shkëmbimin e përvojave me nxënësit pjesëmarrës në këtë projekt.

 Projekti Çmimi Akademik i Meritave vazhdoj   realizimin  me mysafirin e dytë të ftuar , aktorin Kushtrim Sheremeti, një nga aktorët e Filmit ,,Shok’’ të nominuar për Oscar . Gjatë përgjigjeve nga pyetjet e shumta ndau disa nga përvojat e tij në aktrim. Nxënësit u motivuan nga bashkëbisedimi  për arritjet e sukseseve ,për ta merituar meritokracinë me punë,durim e vullnet.

 Përformoj nxënësja Luisa Boshnjaku me një këngë në programin argëtues.

 Pas një jave të kaluar së bashku nxënësit, duke mësuar për Vendin e Meritave  ishte kënaqësi e veçantë , ku nxënësit  u kënaqën me  atmosferën e krijuar  së bashku me   dy bartëset e projektit,arsimtare në shkollën ,,MILENIUMI I TRETË’’

01-F1 02-F3 03-F4 04-F2 05-DSC_0521 06-DSC_0528 07-DSC_0529 08-DSC_0530 09-DSC_0533 10-DSC_0549 11-DSC_0551 12-DSC_0561 13-DSC_0562 14-DSC_0565