ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Koduesit e rinj vlerësohen dhe pajisen me certifikata nga CODE.ORG

Koduesit e rinj vlerësohen dhe pajisen me certifikata nga CODE.ORG

Përgëzime për nxënësit e klasave të katërta dhe të pesta të cilët arritën me sukses të përfundojnë kursin e dytë për programim në platformën code.org. DSC_0001 DSC_0004 DSC_0005 DSC_0006 DSC_0008 DSC_0010 DSC_0012 DSC_0015 DSC_0016