ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Sot në shkollën tonë filloi java e Mësimit të Bazuar në Projekte

Sot në shkollën tonë filloi java e Mësimit të Bazuar në Projekte

Gjatë kësaj jave do të realizohen 21 tema të ndryshme në të gjitha nivelet e shkollimit. Nxënësve dhe mësimdhënësve iu urojmë punë të mbarë dhe suksese! Projekti “Forenzika” ka për qëllim zhvillimin e njohurive të nxënësve rreth aplikimit të metodave shkencore në identifikimin dhe zbulimin e të fshehtave të krimit. for1 for2 for3 for4 for5 Projekti “Obeziteti” ka për qellim, vetëdijësimin e nxënësve për shkaqet dhe pasojat e mbipeshës. IMG_6714 IMG_6715 IMG_6717 Njohja e kostumografisë që nga periudha e lashtë e deri në bashkëkohoren. Nxenesi do të mësojë se si të transformojë idetë përsonale, kreative në atë vizuale drejtë prodhimit të veshjës. Nxënësi merr informata të përgjithshme për krijimtrinë artistike të kostumografisë. Kostumografia1 Kostumografia2 Falënderojmë sinqerisht profesorin Rasim Bejtullahu për ligjeratën të cilën e mbajti para nxënësve të shkollës Mileniumi i Tretë me rastin e MBP-së me temë “ Jeta jashtëtokësore dhe mesazhet në hapësirë” Merita1 Merita2 Merita3 Merita4 Sot grupi i kostumografisë eci nëpër shekuj, nga shekulli XVIII & XIX në Muzeun Etnologjik deri te shekulli XX & XXI në Akademinë Evolucion. IMG_8758 IMG_8693 IMG_8699 IMG_8708 IMG_8722 IMG_8724 IMG_8745 IMG_8752