ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në objekte kulturore artistike në Tiranë

Vizitë në objekte kulturore artistike në Tiranë

Nxënësit e pasionuar pas artit zhvilluan një vizitë mësimore në objektet kulturore artistike të qytetit të Tiranës, ku vizituan Galerinë Kombëtare, Muzeun Kombëtar dhe kalanë e Tiranës të shoqëruar nga mësimdhënëset Mirlinda Ramadani (Art figurative), Alketa Hasani (Histori), Zymryte Avdiu (Gjeografi) dhe Nora Konjuhi (Psikologe).