ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Prezantimet në departamentin e gjuhëve të huaja

Prezantimet në departamentin e gjuhëve të huaja

Në departamentin e gjuhëve të huaja, u mbajtën dy prezantime. Mësimdhënësja Donika Idrizaj trajtoi temën “Faktorët që ndikojnë në të nxënit e gjuhes së huaj” duke ndarë me koleget njohuritë dhe përvojën e saj lidhur me ketë temë.

Mësimdhënësja Indira Ibrani prezantoi para anëtarëve të departamentit rëndësinë e bashkëhulumtimit të mësimdhënësve dhe nxënësve me qëllim të gjithpërfshirjes së dy palëve në procesin mësimor.