ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Nxënësit përgatisin shfaqje me kukulla

Nxënësit përgatisin shfaqje me kukulla

Gjithçka nisi gjatë Javës së Projekteve, kohë kur për një javë rresht një grup nxënësish të klasave IV-V punuan shfaqje me kukulla. Meqë doli një punë shumë e këndshme, arsimtarja e Artit figurativ, Mirlinda Ramadani vazhdoi këtë punë, duke përsosur këto shfaqje, sa i përket tekstit, roleve dhe skenës. Tashmë katër shfaqje janë të përfunduara dhe mund t’i gjeni të incizuara si video në ueb-faqen e shkollës sonë. Ndërkaq edhe katër shfaqje të tjera me kukulla janë duke u punuar me nxënësit e klasave të dyta, të cilat do të shfaqen në një program festiv për përfundimin e vitit shkollor. loja me kukulla1 loja me kukulla2 Untitled Untitledd