ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Sukses i shkëlqyeshëm i nxënësve në testin e ECDL-it

Sukses i shkëlqyeshëm i nxënësve në testin e ECDL-it

Tashmë shkolla “Mileniumi i Tretë” po e dëshmon vetën si qendër e licencuar testuese e Programit ECDL. Në kuadër të planprogramit të Informatikës për shkollën e mesme, konkretisht  në programin ECDL, tashmë një vit, nxënësit kanë filluar t’u nënshtrohen testeve sipas moduleve. Në modulin Bazat e TIK-ut, 94 % e nxënësve, të cilët i janë nënshtruar testit kanë kaluar me sukses. Ky rezultat është tregues i angazhimit të nxënësve, punës së mësimdhënësit dhe përkrahjes së vazhdueshme nga shkolla për këtë program. IMG_6928 ECDL_ft_rgb