ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Gazet dhe lëngjet në qetësi

Gazet dhe lëngjet në qetësi

Momente të punës në kabinetin e fizikës me metodën Qasje Fillestare në Eksperiment (QFE). Për katër orë rrjesht, në klasët e shtata është zhvilluar kategoria “ Gazet dhe lëngjet në qetësi”. Gazet dhe lëngjet në qetësi Gazet dhe lëngjet në qetësi Gazet dhe lëngjet në qetësi Gazet dhe lëngjet në qetësi     Gazet dhe lëngjet në qetësi                                     Nxënësit bënë Observime (vrojtime) dhe nxorën Hipotezat mbi dukurinë fizike të paraqitur me Eksperiment Fillestar, pastaj këto hipoteza u vërtetuan eksperimentalisht gjatë punës në grupe. Pas raportimeve, puna e nxënësve u zhvillua në formë të Mësimit të Bazuar në Projekte (MBP).