ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vjeshta në mesin tonë 

Vjeshta në mesin tonë 

Në kuadër të temës mujore ” Vjeshta”, prindja e shkollës Blerta Surroi punoi pemën me gjethe së bashku me nxënësit e klasës I-1.
Gjatë këtij aktiviteti nxënësit u kënaqen shumë dhe shijuan stinën e vjeshtës.
 
Falënderojmë Blertën për kontributin e dhënë për klasën tonë