ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizita në kompaninë Arberia Com

Vizita në kompaninë Arberia Com

Mësojmë përmes vizitës për prodhuesit

Në kuadër të shumë vizitave dhe bashkëpunimeve me prindër, klasat e treta realizuan një vizitë në kompaninë ndërtimore tregtare prodhuese  Arberia.com. Kjo vizitë u mundësua nga prindi z.Bujar Jashari dhe zonja Ardita Jashari.

Nxënësit patën rastin t’i vizitojnë nga afër zyret e kësaj kompanie, të dëgjojnë informacione me rrjedhën e punës së saj dhe për këtë u përkujdes themeluesi i kompanisë z.Liman Jashari, arkitektët dhe inxhinieret e kësaj kompanie.

Nxënësve iu demonstrua edhe praktikisht si bëhet printimi i një plani për ndërtim si dhe si lëshohet alarmi i sigurisë.

Nxënësit e klasave të treta janë shume falënderues ndaj kompanisë Arberia Com për mikpritjen dhe informacionet që morën.

IMG_2449 IMG_2453 IMG_2455 IMG_2461 IMG_2465 IMG_2470