ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Ditë pas dite, muaj pas muaji erdhi qershori.

Ditë pas dite, muaj pas muaji erdhi qershori.

Qershori ky muaj i dashur për fëmijët, duke sjellë verën dhe pushimet verore. Fytyra të buzëqeshura, u përshëndeten me shkollën, mësimdhënësit dhe shokët e shoqet e tyre të dashura. U nisen me pesa në duar për të pushuar pranë të dashurve të tyre pas një pune të palodhshme e të suksesshme. Shkolla “Mileniumi i Tretë” ju uron pushime të këndshme! Mirupafshim në shtator! 20170622_092858 20170622_092858-001 20170622_092929 20170622_104616 20170622_104632 image-0-02-04-0d92e4495c273e863b9108adc6c52c19c463861ba4cebad0448058381f5263f2-V image-0-02-04-7a8f2b62933f5b3eefe9ad1ccdbc9cff3c7baf9ce4621fd775d10ebce32b4cf4-V image-0-02-04-7b21ac2af4dd87e83c84dd86bd26dbd26ab2528ad7fbb3120b15df16e00b53de-V image-0-02-04-06481e8813d3fe7b392289c3d964a4bf2d9498673ae243bc90cee76612653570-V image-0-02-04-7384564fa2e9a65b2ab1353e3ec14c4e76758b19ba2f1b50588928df11809ebe-V image-0-02-04-f88f0f555facf1c112c2347f7a6605b6404e5b8f30bc437ecb6dd6326f45225f-V image-0-02-05-8fc61a05a9d65cbc21224b8ac30cf883b808ba24a1fbb7d30ba3970dfe0fc902-V image-0-02-05-16dbec8507b98c7131e121f682b5d658a36e10cf67f22e4972c04d4ea90b542a-V image-0-02-05-5419cc449a994f22037fe203b139447fe13208200ff707e1a454c39c72421307-V image-0-02-05-bf99ee67909c284b92517ce21aca6cd09656e4126b99886c2b3890eba1100b9a-V image-0-02-05-bfd570412c49fc48b15e2f1eb89818d02f956d28920979fbc5ee9b26b861d8c5-V image-0-02-05-ee2c88c9b7fbb074c39e904fdd229b7e96819987999db84c1076b8b7f6509f46-V image-0-02-05-fda7ed4228aa2110122feedbf2e8e4f63c6d88af11a5781226eedc7505f71882-V