ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në Bibliotekën Kombëtare

Vizitë në Bibliotekën Kombëtare

Me nxënësit e klasave të 11-ta u realizua një qëllim me rastin e vizitës në  Bibliotekën Kombëtare dhe Universitare. Qëllimi i vizitës  është që të gjithë nxënësit  të integrohen  në botën e informacionit në zhvillim,  t’u sigurojë qasje të lirë  në dije, mendim, kulturë dhe informacion, të kenë mundësi të vlerësimit të arriturave shkencore, arteve, dhe të trashëgimisë kulturore përgjithësisht. Nxënësit mësuan  për këndet e ndryshme te ndara në  disa nën-biblioteka si : Biblioteka Evropiane, Biblioteka Amerikane, Biblioteka e artit bashkëkohor, Biblioteka e Artit Muzikor. Mësuan që  çdo vit, java e bibliotekës organizohet nga biblioteka ku prezantohen vepra të autorëve të ndryshëm, shumë libra botohen dhe mbahen debate rreth letërsisë në Kosovë. Vizita ishte motivuese për te gjithë nxënësit. IMG_0123 IMG_0124 IMG_0148 IMG_0149