ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Nxënësit e klasave të treta, të katërta dhe të pesta, për festat e fundvitit, punuan kartolina në të cilat shkruan dëshirat më të ngrohta për më të dashurit e tyre.

Nxënësit e klasave të treta, të katërta dhe të pesta, për festat e fundvitit, punuan kartolina në të cilat shkruan dëshirat më të ngrohta për më të dashurit e tyre.