ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Të gjithë aktivë me trajneren profesionale dhe mësuesen e baletit Rudina Berdynaj Jakupi

Të gjithë aktivë me trajneren profesionale dhe mësuesen e baletit Rudina Berdynaj Jakupi

Në përfundimin e projekteve, sot na u bashkua edhe sportistja e njohur Rudina Bërdynaj Jakupi. Përveç bisedës që zhvilloi me fëmijë, bëri edhe disa ushtrime fizike që fëmijët të relaksohen gjatë kësaj periudhe të qëndrimit në shtëpi. Ajo këshilloi nxënësit që të jenë fizikisht aktivë dhe të hanë ushqime të shëndetshme çdo ditë. Ne e falënderojmë znj. Rudina për ushtrimet relaksuese që ndau me ne. Me dashuri, Klasat e dyta