ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

SFIDAT DHE PËRPARËSITË E MËSIMDHËNËSVE TË RINJ

SFIDAT DHE PËRPARËSITË E MËSIMDHËNËSVE TË RINJ

Për temën “Sfidat dhe përparësitë e mësimdhënësve të rinj” foli para anëtarëve të departamentit të shkencave natyrore z. Endrit Rizanaj, mësimdhënës i matematikës. Ai shpalosi çaste nga përvoja e tij, duke sjellë para kolegëve si sfida ashtu edhe përparësi që z. Rizanaj i konsideron gjatë punës si mësimdhënës i ri në shkollën tonë.