ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Mjekët e dashur në mesin tonë

Mjekët e dashur në mesin tonë

Sot ishte një ditë e veçantë për klasën IV/1. Prindërit e shoqes sonë,Reas, Dr. Drita Qosa, me profesion pediatre dhe Dr. Arben Qosa, specialist i ORL-së erdhën në klasën tonë. Ata për një orë rreshtna dhanë shumë informacione për profesionin e tyre të shenjtë.Ne, nxënësit ishim shumë kureshtarë të dinim më shumë për shkaktarët e sëmundjeve të ndryshme, sëmundjet që kanë qenë në të kaluarën, për viruset, bakteret, e shumë gjëra të tjera, që lidhen me shëndetin tonë. U ndamë shumë të kënaqur  me përgjigjet, sepse morëm informata kaq të rëndësishme për kujdesin që duhet të kemi përshëndet të mirë. Falënderojmë shumë prindërit e Reas për kohën e ndarë për ne. Mirëpresim edhe prindërit e tjerë që gjatë këtij muaji të projektit modular “Profesionet e ndryshme” tëshpalosin profesionet e tyre. 1 2 3 4 5 6