ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Diella Morina zë vendin e dytë në OMK 2024

Diella Morina zë vendin e dytë në OMK 2024

Nxënësja e shkollës “Mileniumi i Tretë”, Diella Morina ka treguar sukses të lartë në Olimpiadën e Matematikës në Kosovë OMK 2024 duke fituar vendin e dytë për klasat e shtata.

Bazuar në këtë rezultat, drejtoresha e shkollës Znj.Afrore Lila bashkë me zv.drejtoreshën Fitore Hoxha Salihu kanë pritur në takim Diellen për ta përgëzuar për çmimin duke i uruar suksese të vazhdueshme në rrafshin personal dhe akademik.