ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Barnat dhe farmacia

Barnat dhe farmacia

Barnat janë të nevojshme për njeriun, por ato duhet të përdoren me kujdes. “ Mos përdorni barna pa u këshilluar më parë me mjekun dhe pa dijeninë e prindërve” , kështu  filloi ligjeratën nëna e shokut tonë Blendit, znj. Leonora Kadriu. Ajo me shumë pasion shpjegoi për profesionin e saj, si Farmaciste. Informata shumë të dobishme për llojet e barnave, mënyrën e përdorimit si dhe kujdesin që duhet të kemi për një shëndet të mirë i morëm nga znj. Leonora. Klasa IV/1, falënderon shumë znj. Leonora për ligjeratën e dobishme. IMG_5163 IMG_5167 IMG_5168 IMG_5173 IMG_5181 IMG_5184 IMG_5186 IMG_5188 IMG_5192