ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Këshilla të dobishme për trup të shëndoshë

Këshilla të dobishme për trup të shëndoshë

Fëmijët rriten, edukohen dhe mësojnë shumë gjëra në jetë. Ata mësojnë edhe për shëndetin dhe mënyrën se si duhet të kenë shëndet të mirë dhe trup të shëndoshë. Nxënësit e klasave të treta mësuan edhe më shumë duke vizituar qendrën e fitnesit Fivestar.

Këtë vizitë e mundësuan prindërit e nxënësve të shkollës sonë, Shqipe dhe Fiton Peja. Fëmijët dëgjuan dhe morën këshilla se si mund të kenë trup të shëndoshë.

Mësueset dhe nxënësit falënderuan prindërit për bashkëpunimin dhe vullnetin e treguar për plotësimin e dëshirave dhe mirëqenien sa më të mirë të fëmijëve.

five1 five2five11 five10 five9 five8 five7 five6 five5 five4 five3 five2 five1