ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Takim me një mësuese veterane

Takim me një mësuese veterane

Me rastin e 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, nxënësit e klubit “Debat dhe argëtim”, gjatë orëve të klubit, zhvilluan një bisedë të ngrohtë me veteranen e arsimit Zonjën Afiete Bashota. Pyetjet interesante dhe të sinqerta të nxënësve rreth përvojës së saj si mësuese shpesh e përlotën mësuesen veterane dhe zgjuan tek ajo kujtimet e bukura dhe të paharrueshme si mësuese. IMG_3515 IMG_3525 IMG_3526 IMG_3530 IMG_3532 IMG_3533 IMG_3542 IMG_3543