ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

PROMOVIMI I LIBRIT “ NJË PLANET ME POEZI”

PROMOVIMI I LIBRIT “ NJË PLANET ME POEZI”

Nxënësja e shkollës sonë, Marena Kajtazi promovoi librin e parë me poezi

Një planet me poezi”.

 Promovimi u realizua së bashku me shokët dhe shoqët e klasës së pestë.

Redaktori i librit, z. Veli Veliu dhe shkrimtari për fëmijë dhe të rritur, z. Ymer Berbati, folën për krijimet e bukura dhe me vlerë që ka shkruar autorja jonë.

 Urojmë që Marena të ketë edhe shumë libra të tjerë në të ardhmen!