ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Heroi im

Heroi im

Duke u munduar t’i realizojmë kompetencat kurikulare, ndërlidhshmërinë me lëndët e tjera, në një orë mësimi në lëndën e Historisë, prezantimi i projekteve me temë “Heroi im” u bë më ndryshe se herët e tjera.
Prezantimi me anë të roleve e bëri orën më atraktive, nxiti kureshtjen dhe mendimin kritik për njeriun hero dhe trim.
01-IMG_3853 02-IMG_3857 03-IMG_3858 04-IMG_3860 05-IMG_3861 06-IMG_3866 07-IMG_3867 08-IMG_3873 09-IMG_3874 10-IMG_3878 11-IMG_3882 12-IMG_3884 13-IMG_3886 14-IMG_3888