ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Ekspozitë me punime për trashëgiminë kulturore

Ekspozitë me punime për trashëgiminë kulturore

Nxënësit e talentuar në Artin Figurativ janë protagonistë të vazhdueshëm të  festave të shkollës dhe festave kombëtare e ndërkombëtare. Edhe këtë herë, dora e artë e tyre me përkrahjen e arsimtares, paraqiti në mënyrën më origjinale punime me motive nga trashëgimia kulturore shqiptare. Në punimet e ekspozuara në muralin e shkollës sonë u pasqyrua kreativiteti dhe dashuria, jo vetëm për artin, por edhe për traditën shqiptare. Fotot nga duart  e arta të nxënësve dëshmojnë më shumë. DSC_8018 DSC_8072_1 DSC_8076 DSC_8079 (2)