ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Çaste pune gjatë orës së gjuhës angleze në klasat e dyta

Çaste pune gjatë orës së gjuhës angleze në klasat e dyta

Nxënësit mësuan për rëndësinë e riciklimit dhe nga kutitë e këpucëve ndërtuan dhoma, të cilat i emëruan në gjuhën angleze. Produktin final – një shtëpi përplot dhoma – e shfrytëzuan për të luajtur role në mënyrë që të praktikojnë dialogje në gjuhën angleze.