ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Punimi i kartolinave me fëmijë parafillor!

Punimi i kartolinave me fëmijë parafillor!

Kreativiteti dhe idetë e tyre nga më të ndryshmet, e përmbushën edhe këtë aktivitet atraktiv përgjatë të cilit na shoqëruan edhe dy prindër të klasës znj. Shqipe Duli dhe znj. Labinota Qerimi gjatë punimit të kartolinave.