ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Nxënësit e klasave të njëmbëdhjeta njihen për së afërmi me laboratorët e rrjetave kompjuterike

Nxënësit e klasave të njëmbëdhjeta njihen për së afërmi me laboratorët e rrjetave kompjuterike

Në kuadër të aktiviteteve në lëndën e Informatikës nxënësit e klasave të njëmbëdhjeta së bashku me mësimdhënësin Valmir Sadiku  vizituan qendrën e trajnimeve AUK TDI, e cila është pjesë e RIT Kosovo.

Gjatë kësaj vizite, nxënësit patën mundësinë që t’i shohin konkretisht disa nga pajisjet, të cilat përdoren për krijimin e rrjetave kompjuterike dhe mundësojnë edhe shpërndarjen e internetit.

Shkolla “Mileniumi i Tretë”, falënderon z.Enis Vehapi, koordinator i teknologjisë dhe z.Milaim Ismaili, instruktor, për mikpritjen.

DSC_0027 DSC_0040 DSC_0044 DSC_0099 DSC_0100 DSC_0105 DSC_0129 DSC_0132 DSC_0134 DSC_0138 DSC_0139 DSC_0140 DSC_0143 DSC_0146 DSC_0148 DSC_0149 DSC_0161