ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

JA FITUESIT PËR FOTOGRAFINË MË TË MIRË!

JA FITUESIT PËR FOTOGRAFINË MË TË MIRË!

Tre fotografët më të mirë të shkollës “Mileniumi i Tretë” janë: Dakol Hadri – Vendi i parë, Dea Buleshkaj – Vendi i dytë dhe Gentiana Hoxha – Vendi i tretë. Fotografitë më të mira u përzgjodhën nga fotografi i njohur shqiptar, Afrim Spahiu. Nga 79 foto konkurruese, i nderuari Spahiu përzgjodhi dhjetë më të mirat, duke veçuar pastaj treshen finaliste.

Ky KONKURS FOTOGRAFIE për herë të parë në shkollën “Mileniumi i Tretë” është hapur sivjet për nder të Festave të Marsit. Sipas mësimdhënëses së Gjuhës shqipe, Violeta Elezi, ideja për këtë konkurs erdhi pas dy projektesh për fotografinë. “Për dy vjet radhazi në shkollën tonë kam realizuar projekte për fotografinë, nga të cilat kanë dalë produkte të mrekullueshme. Gjatë asaj kohe kam vërejtur se nxënësit mund të realizojnë fotografi interesante”, thekson ideatorja dhe realizuesja e këtij Konkursi, Violeta Elezi, e cila shton se vitin e ardhshëm do të caktohet edhe tema e konkursit. Ky projekt kulturor, i cili mëton të bëhet tradicional, synon të nxjerrë në pah fotografë të rinj të shkollës dhe të përurojë fotografinë si formë e shprehjes së artit bashkëkohor.

Dakol Hadri

Dakol Hadri – Vendi i Parë

Dea Buleshkaj

Dea Buleshkaj – Vendi i Dytë

Gentiana Hoxha

Gentiana Hoxha – Vendi i Tretë

4.Erion Beselica

4.Erion Beselica

5.Dea Buleshkaj

5.Dea Buleshkaj

6.Gentiana Hoxha

6.Gentiana Hoxha

7.Gentiana Hoxha

7.Gentiana Hoxha

8.Erion Beselica

8.Erion Beselica

9.Gentiana Hoxha

9.Gentiana Hoxha

10.Gentiana Hoxha

10.Gentiana Hoxha