ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Përdorimi i TIK-ut për të avancuar nxënien dhe cilësinë e jetës së përditshme

Përdorimi i TIK-ut për të avancuar nxënien dhe cilësinë e jetës së përditshme

Në lëndën e Informatikës, java ka filluar duke plotësuar kompetencën për punë dhe jetë. Nxënësit janë duke përgatitur CV-të e tyre dhe duke i prezantuar ato.