ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizita në American Corner (Këndin Amerikan)

Vizita në American Corner (Këndin Amerikan)

Sot, nxënësit e klasave të para, në kuadër të gjuhës angleze, vizituan American Corner, kënd ky i cili gjendet në Bibliotekën Kombëtare.Nxënësit u pritën nga stafi i American Corner, si dhe student të Fakultetit të Gjuhës dhe Letërsisë Angleze.Gjatë vizitës nxënësit patën mundësi të shohin një film të shkurtër dhe të punojnë aktivitete të ndryshme punë dorë, ndërsa shoqëroheshin nga tingujt e bukur të këngëve në gjuhën angleze. Falënderojmë, zonjën Blerta Mustafa, prind i klasës I/2, e cila morri iniciativën për organizimin e një ore mësimore ndryshe nga herët tjera.

usa1 usa2 usa3 usa4