ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

PËR ARTIN N’ART

PËR ARTIN N’ART

“Sa më shumë rritesh aq më shumë rritet dhe forcohet pasioni. Është diçka shpirtërore që gjen qetësinë në art, teatër, film e fotografi”, tha aktorja Vjosa Malokaj, ndërsa piktorja Fjoralba Kryemadhi  lidhi teorinë me praktikën në vizitën e realizuar nga nxënësit  e klasave të teta për artin në  “N’ART”.

IMG_1132 IMG_1155 IMG_1196 IMG_1246