ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Koha për klube

Koha për klube

Në  shkollën ‘’Mileniumi i Tretë’’ tashmë kanë filluan të funksionojnë klubet. Kështu i kemi emërtuar aktivitetet relaksuese të ditës së premte, të cilat zhvillohen përgjatë dy orëve të fundit, të cilat janë ndarë vetëm për kënaqësi dhe relaksim. Ҫdo nxënës i përket një klubi në të cilin mund të shprehë pasionin dhe talentin e vet si dhe krijon shoqëri të re. Ka klube nga më të ndryshmet ku nxënësi mund të ndihet rehat edhe pse nxënësit janë nga moshat dhe klasat e ndryshme. Klubet kanë për qëllim të zhvillojnë anën kreative të nxënësit e me raste ata të zbulojnë talente të reja brenda vetes. Përmes klubeve formojmë lidhje më të ngushta me arsimtarët, të cilët, duhet thënë se janë të veçantë e të mrekullueshëm. Gjithashtu lirisht shprehim dëshirat dhe mendimet tona.

 Klubet këtë vit janë:

 • Revista M3
 • Lojërat në internet
 • Futbolli
 • Biologët e rinj
 • Ted Talks
 • Shahu
 • Arts and Crafts
 • Përjeto shijen artistike
 • Cheerleaders
 • Klubi i ndërmjetësimit midis bashkëmoshatarëve
 • Klubi i leximit dhe
 • Ping-Pong-u.
nxeneset IMG_4140 IMG_4139