ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Dhuro dashuri!

Dhuro dashuri!

Përkujdesje dhe dashuri! Sot fëmijët parafillor shpërndanë shumë dashuri dhe kujdes për shokët dhe shoqet e tyre.