ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Trashëgimia jonë kulturore-historike, thesar i paçmuar

Trashëgimia jonë kulturore-historike, thesar i paçmuar

Një popull i cili nuk ka njohuri për kulturën, origjinën dhe të kaluarën e tij, është si pema pa rrënjë thotë një thënie e vjetër, andaj pika të vizitës sonë sot, me nxënësit e klasave të gjashta, në orët e historisë dhe gjeografisë, ishin pikërisht dy qendra të rëndësishme të trashëgimisë sonë kulturore dhe historike: Parku Arkeologjik Ulpiana dhe Shpella e Gadimes.