ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Konkursi i Fotografisë

Konkursi i Fotografisë

Ky projekt kulturor synon të nxjerrë në pah fotografë të rinj të shkollës sonë dhe të përurojë fotografinë si formë e shprehjes së artit bashkëkohor. Ftojmë nxënësit të konkurrojnë me fotografi personale. Konkursi do të jetë i hapur deri në fund të marsit. Më pas do të shpallen tre fotografët më të mirë të shkollës “Mileniumi i Tretë”. Fotografitë mund t’i dërgoni në e-mail-in: violeta@mileniumi3.net Ju mirëpresim! konkursi