ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Melodi dhe kënaqësi nga Vesa Luma per klasat e dyta

Melodi dhe kënaqësi nga Vesa Luma per klasat e dyta

Në vazhdën e javës së projekteve, sot na u bashkua këngëtarja e njohur Vesa Luma. Me zërin e saj të mrekullueshëm, ajo i gëzoi shumë nxënësit tanë. Me prezencën e saj u kujdes që motivimi dhe disponimi i tyre të jetë i lartë. Gjatë këndimit, zërit të Vesës iu bashkuan edhe zërat e nxënësve tanë, ku u argëtuan pa masë. Ne patëm mundësinë të dëgjojmë një interpretim në piano nga Vesa, gjë që e solli në pah përkushtimin e saj që të na ofrojë kënaqësinë maksimale që e patëm në mesin tonë. Ne e falenderojmë Vesën, duke besuar që edhe ajo të ketë kaluar po aq mrekullueshëm sa ne.