ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

“TOKA NUK NA PËRKET NEVE, NE I PËRKASIM TOKËS”

“TOKA NUK NA PËRKET NEVE, NE I PËRKASIM TOKËS”

“Mbrojtja e mjedisit” është tema bosht e Mësimit të Bazuar në Projekte, e cila po realizohet nga nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë” në një mjedis të bukur të resorit “Tropikal” në Durrës. Arritja e kompetencave dhe e rezultateve përmes mësimit duke bërë krijon shkathtësi të shumta te fëmijët tanë. Vetëdijesimi për ruajtjen e mjedisit po bëhet në forma të ndryshme të punës, nga grupe të nxënësve, të cilët po shprehin idetë e tyre, por gjithashtu edhe ndërgjegjësimin qytetar se duke e ruajtur tokën e mjedisin, ruajmë e mbrojmë vetveten.