ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vendet e punës si sfidë për klasat e dymbëdhjeta

Vendet e punës si sfidë për klasat e dymbëdhjeta

Përmes detyrave të ndryshme nxënësit e klasave të dymbëdhjeta u sfiuduan në hulumtimin e vendeve të ndryshme të punës në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit.