ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

“The Earth is what we all have in common” W.B.

“The Earth is what we all have in common” W.B.

Shkollës “Mileniumi i Tretë” iu shtuan edhe 7 pisha, të mbjella nga nxënësit e stafi, në përkrahje të sfidës së Donjeta Sh. Gashit #PlantaTreeChallengeKosovo, duke ua lënë radhën nxënësve të shkollave mike në Prishtinë dhe Tiranë: Shkolla e Gjelbër – Green School; Shkolla Model “Qamil Batalli”; American School of Kosova; The British School of Kosova; Shkolla Albanet (Tiranë); Shkolla Ernest Koliqi (Tiranë). Ne jemi Një!