ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

MESAZH PAS MESAZHIT

MESAZH PAS MESAZHIT

Pas prezantimit te projektit nxënësja Barbara  Beqiri  thekson se :Shkrimi dhe leximi janë Betim për një Edukim Jetik. Shkrimi dhe leximi për mua janë betim. Që prej lashtësisë e deri me sot ,ideja është se letërsia i shërben njeriut ,dominon për  klasiket ,falë aftësisë imituese ,letërsia i  ofron komunitetit te lexuesve e dëgjuesve pasqyra te gjendjes njerëzore me funksion instruktues. Ditët e fundit kisha vënë re një rritje te madhe te interesimit për botën njerëzore, që për një moment kujtova se kish të bënte me interesin e shtuar për temat që trajtonim ne klasë . Mendja e njeriut krijon mrekulli. Edukim Jetik. 1-3 2-2