ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Gara e germëzimit – Spelling Bee

Gara e germëzimit – Spelling Bee

Sot, si çdo vit tjetër, në shkollën tonë u organizua gara e germëzimit (Spelling Bee). Pas ushtrimeve në klasa dhe zgjedhjes së finalistëve, sot nxënësit garuan për vendet e para, dyta dhe të treta brenda grupeve përkatëse. Si çdo herë nxënësit shkëlqyen me pjesëmarrjen e tyre. Ndërkaq, nxënësit e niveleve më të larta, ndihmuan rreth organizimit duke u angazhuar si moderatorë, lexues të fjalëve dhe antarë të jurisë. Sot gara u realizua me nxënësit e klasave 6-11, ndërkaq të hënën, më 23 maj 2016, gara e germëzimit do të realizohet me nxënësit e klasave 3-5. Më poshtë mund të gjeni emrat e finalistëve për secilin grup.   Prime Time 1: Vendi i parë – Artin Mekaj Vendi i dytë –  Klesta Haraqija Vendi i tretë – Diteu Maloku   Prime Time 2: Vendi i parë –  Eda Agani Vendi i dytë –  Leon Engelmann Vendi i tretë –  Iria Loshi   Prime Time 3: Vendi i parë –  Rron Dermaku Vendi i dytë –  Tringa Desku Vendi i tretë –  Lir Hoxhaj   Prime Time 4: Vendi i parë –  Diar Rama Vendi i dytë –  Sara Imeri Vendi i tretë –  Alpa Hoxha   Post Advanced: Vendi i parë – Vita Kika Vendi i dytë –  Lum Skenderi Vendi i tretë –  Jon Demjaha   Elementary: Vendi i parë –  Leona Gashi Vendi i dytë – Ardit Dobërçani Vendi i tretë – Drit Arifi   Pre-Intermediate: Vendi i parë –  Barbara Beqiri Vendi i dytë –  Vita Doçiçi Vendi i tretë –  Jon Rexhepi   Intermediate: Vendi i parë –  Rilind Novosella Vendi i dytë –  Dionis Zhdrella   Upper-Intermediate: Vendi i parë – Nita Bashota Vendi i dytë –  Erion Halimi Vendi i tretë –  Muhamed Salihu   Advanced: Vendi i parë – Ardit Ymeri Vendi i dytë – Redon Berani Vendi i tretë –  Ardora Bilibani bee1 bee2               Sot vazhdoj pjesa e dytë e garës së germëzimit me klasat 3,4 dhe 5 të cilët iu dhuruan shikuesve emocion me përgjigjet e tyre të shkëlqyeshme. Pas një gare mjaft të nxehtë juria arriti t’i përzgjedhë vendet e para, të dyta dhe të treta për klasat përkatëse.   Klasa 3 Vendi i parë – Enio Skenderi Vendi i dytë – Eva Ibrahimaj Vendi i tretë – Art Gashi   Klasa 4 Vendi i parë – Elena Hoxha Vendi i dytë – Hana Duraku Vendi i tretë – Elona Mala   Klasa 5 Vendi i parë – Dion Zejnullahu Vendi i dytë – Nita Shala Vendi i tretë – Blin Shabani 1-kre1 2-kre2