ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

“MicroAlphabet” aplikacion për paraqitjen e shkronjave

“MicroAlphabet” aplikacion për paraqitjen e shkronjave

MicroAlphabet ishte aplikacioni të cilin nxënësit e klasave të pesta në kuadër të klubit M3 Coders e programuan dhe e testuan përmes Microbitit. Qëllimi i këtij projekti është paraqitja e shkronjave të alfabetit të gjuhës shqipe apo cilido alfabet. Përgëzime për të gjithë nxënësit.