ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

PLANIFIKIMI I MIRË SIGURON SUKSESIN

PLANIFIKIMI I MIRË SIGURON SUKSESIN

Derisa nxënësit edhe këtë javë po pushojnë, në shkollën “Mileniumi i Tretë” po bëhen përgatitjet për gjysmëvjetorin e dytë.  Sot, në një nga takimet e departamenteve, mësimdhënëset Hava Kelmendi dhe Besa Brahimi prezantuan një punim me titull “Disiplina në klasë”.

Më pas, me mjaft interes mësimdhënësit morën pjesë në punëtorinë “Përdorimi i teknologjisë në vlerësim dhe ndërtimi i testeve elektronike”, e ndarë në dy seanca. Megjithëse përdorimi i teknologjisë në shkollë është në një nivel të lakmueshëm, mësimdhënësi Valmir Sadiku ndau risi të fushës së vet profesionale me kolegët, sa u përket këtyre dy temave atraktive. Sigurisht se këto aktivitete janë në kuadër të planifikimeve të kujdesshme që në shkollën tonë bëhen vazhdimisht për të korrur suksese të reja, dhe në funksion të ngritjes së bashkëpunimit kolegial.

DSC_0002 DSC_0012 DSC_0018 DSC_0019 DSC_0020 DSC_0021 DSC_0025 DSC_0027